You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Vindem sau pastram rochia de mireasa?

Nunta este un moment special din viata fiecarei familii. Un tumult de sentimente ne coplesesc într-o zi cat o secunda, ce nu stim niciodata cand s-a scurs.Dar odata ce basmul s-a terminat, ne întrebam ce ar trebui sa facem cu rochia de mireasa. Sa o tinem în dulap sau sa o vindem? Specialistii StyleUp cred cu tarie ca avem mai multe optiuni decat atat.

Rochia perfecta nu este doar o tinuta pentru marele eveniment, ci si o poveste de iubire croita cu atentie, ce merita sa fie constant prezenta in viata ta. Asadar, mai jos gasesti cateva idei pentru ce poti face cu rochia de mireasa dupa nunta:

Imagini pentru petitul miresei
1. Ajuta pe altcineva sa straluceasca

Fie ca o vinzi sau faci un gest caritabil, rochia ta va fi purtata cu mare dragoste la înca un eveniment special. Daca aceasta a fost creata în atelierul StyleUp, cu materiale de înalta calitate si executia specialistilor nostri, poti avea garantia unei tinute impecabile chiar si la a 2-a sau a 3-a purtare. Mai mult, atelierul de creatie StyleUp ofera si reparatii dupa marele eveniment, astfel încat sa o poti da mai departe unei viitoare mirese într-o stare cat mai buna.

 

2. Modificari ingenioase

Ramai o fire nonconformista si realizeaza modificari rochiei de mireasa pentru a o putea purta si la alte evenimente sau sedinte foto. Stilistii StyleUp îti pot oferi consultatii despre cum sa transformi rochia de mireasa în una de cocktail, mai scurta si mai simpla, sau intr-o tinuta extravaganta de seara, cu materiale de mai multe culori si extra broderie.

Imagini pentru petitul miresei
3. O bucurie pentru copilul tau

Daca îti doresti ca rochia de mireasa sa ramana în familie, poti opta pentru modificarea ei astfel încat propria ta fiica sa beneficieze de ea. Fie ca îi creezi o rochie de botez cu materiale din rochia ta de mireasa sau o modifici pentru o serbare, vei retrai emotii superbe vazand particele din povestea voastra de dragoste, purtate de copilul vostru.

 

4. Un exponat pretios

Daca îti doresti sa o pastrezi, nu este nevoie sa o lasi pitita într-un colt al dulapului ci o poti expune chiar la tine în casa! Daca o pui într-o vitrina, acest exponat va atrage cu siguranta privirile tuturor celor ce îti vor calca pragul, iar tu îti vei aminti de ea si de frumosul eveniment de fiecare data cand o vei privi.

Imagini pentru petitul miresei
5. Trash the dress

Sedintele foto de tipul „Trash the dress” devin, pentru multe dintre noi, ocazia perfecta de a repurta rochia de mireasa într-un cadru mai nonconformist. Sunt amuzante, îti ofera oportunitatea de a petrece momente frumoase alaturi de sotul tau si sa va distrati. În natura sau pe strazi din orase aglomerate, în cizme sau tenisi si cu un machiaj mai îndraznet, este timpul sa dati frau liber imaginatiei pentru a recrea amintiri frumoase sau a retrai cateva din momentele nuntii, dar mai relaxati si fara griji.

Vindem sau pastram rochia de mireasa?
  • Share
Whatsapp