You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Tips and tricks pentru o nunta reusita

In momentul in care incepeti sa va planificati nunta, trebuie sa cunoasteti cateva aspecte importante. Astazi ne-am propus sa iti prezentam o lista de sfaturi care cu siguranta, la momentul potrivit, iti vor fi de mare ajutor.  

Oaspetii sunt pe primul loc.

Luati in considerare numarul aproximativ de invitati pe care ii veti avea, inainte de a incepe sa cautati localul. Astfel va asigurati ca va fi suficient spatiu. In medie, trebuie sa calculati aproximativ 5 metri patrati pentru un singur invitat. Spre exemplu, daca aveti 150 de invitati, localul ar trebui sa aiba aproximativ 750 de metri patrati.

Stabiliti atent data nuntii.
We are using our Cricut Explore to rock these DIY wedding signs and it's SO crazy easy you might not believe it... just gotta see them! #weddingdecoration

Cand spunem acest lucru, ne referim la faptul ca, este important sa stiti ce se intampla in oras la acea data. Verificati sa nu aiba loc evenimente importante in oras care ar putea ingreuna traficul, spre exemplu.

Ia in calcul toate conditiile meteorologice.
To have and to hold in case you get cold: http://www.stylemepretty.com/2017/04/20/cozy-winter-wedding-2/ Photography: Utke - http://www.tjuttke.com/

Delicate sunt in cazul acesta nuntile in aer liber. Sunt foarte celebre situatiile in care nunta a fost stricata de o ploaie torentiala interminabila, sau de o caldura insuportabila. Este recomandat sa aveti mereu un plan B.

Tine cont de recomandari.

Ne referim aici la reclama “din gura in gura”. Fotograful, spre exemplu, va poate recomanda o firma buna care sa se ocupe de aranjamentele florale. Aceasta firma, va poate recomanda mai departe, o cofetarie exceptionala pentru tortul miresei si asa mai departe.

Barul.
Photographer: John Schnack Photography, Event Design: Très Chic Affairs; Elegantly rustic outdoor wedding reception bar

De obicei, este nevoie de un barman la 50 de persoane. La fel, faceti un calcul si vedeti de cati barmani va fi nevoie la nunta voastra, pentru a va asigura ca oaspetii vor fi mereu serviti punctual.

Pune intrebari, cere detalii.

In procesul de planificare a nuntii, firmele si echipele cu care colaborezi trebuie sa fie cele mai de incredere. Treaba lor este sa te ajute sa dai viata ideilor tale si sa te sfatuiasca in cel mai profesional mod.

Copiii invitatilor.
Have a “kids’ table” and stock it with crayons… lots of crayons. | 27 Impossibly Fun Ways To Entertain Kids At Your Wedding

Bineinteles ca nu puteti refuza prezenta copiiilor. Indicat, in aceasta situatie este sa angajati o echipa care sa se ocupe de entertainment-ul acestora. Mai mult ca sigur, parintii vor aprecia acest lucru.

 

Planificati totul logic.

Este important sa nu va pierdeti in detalii, sau sa incercati sa rezolvati mai multe lucruri in acelasi timp. Planificati totul pas cu pas, intr-o ordine logica: data nuntii, invitatii, localul, formatia muzicala, aranjamentele florale, tortul, etc.

Asezarea la mese.

Da, a venit timpul sa stabiliti cum vor fi asezati oaspetii. Este foarte important ca la o masa, invitatii sa se cunoasca intre ei, astfel atmosfera va fi animata, iar ei se vor simti bine.

Cazarea oaspetilor.

Cu siguranta aveti oaspeti care vin din alta localitate. Este important sa cautati din timp hoteluri unde sa ii puteti caza. Atentie! Cautati acele hoteluri unde anularea rezervarilor se poate face gratuit, fara penalitati. Este important, deoarece nu va puteti face responsabili de absenta neprevazuta a unor invitati.

Stabiliti bugetul pentru fiecare serviciu.

Este de preferat sa faceti o lista foarte bine gandita, de la care sa nu va abateti. Totul trebuie sa fie in echilibru. Stabiliti bugetul pentru local, meniu, bautura, tort, muzica, aranjamente florale, rochia de mireasa, pantofi, costumul mirelui, invitatiile de nunta si lista continua.

Sfatul cel mai important: NU intrati in panica!

Cele mai des intalnite situatii sunt acelea in care mirii devin foarte stresati si simt ca nu le mai ajunge timpul. In momentele respective, de cele mai multe ori, se pierd din vedere detalii importante. Cu siguranta nu vreti acest lucru. Tocmai de aceea va recomandam sa faceti fiecare lucru cu mult calm.

Relaxati-va! Alocati-va timp de calitate doar pentru voi. Faceti plimbari in aer liber si eliberati-va de stresul nuntii. Cu siguranta veti vedea lucrurile mult mai limpede.  

P.S: Alegerea rochiei de mireasa este cel mai simplu si rapid lucru de bifat pe lista. Contacteaza-ne, iar consultantii nostri specializati iti vor oferi cele mai bune sfaturi cu privier la alegerea rochiei. Stabileste-ti bugetul, imagineaza-ti rochia in care vrei sa pasesti la bratul mirelui tau, iar noi iti vom materializa ideile in cel mai original mod.

Tips and tricks pentru o nunta reusita
  • Share
Whatsapp