You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 Despre creatoarea StyleUp

In 2012, din pasiunea pentru tesaturi si frumos, Luminita Ungureanu pune bazele unui mic, cochet, boutique de tesaturi atent selectate din lumea araba si unui atelier de retusuri. Datorita stilului ei indraznet si a unei dorinte permanente a clientelor de a avea tinute cutom-made pe silueta si personalitatea lor, matasurile si schitele din atelier au prins viata.

luminita ungureanu style up

Luminita Ungureanu isi doreste ca prin creatiile sale sa puna in valoare unicitatea si feminitatea boema. Este captivata de procesul de creatie, de drumul parcurs de la schite, poze, inspiratie sau visuri din copilarie, pana la rezultatul final - rochia perfecta.

Astazi, dupa 8 ani de la infiintarea StyleUp, Luminita continua sa ofere suflet, pasiune, profesionalism si creativitate.

„Imi plac povestile cu final fericit, acel final care imi transmite multa emotie, stare de bine, zambete largi sau lacrimi de bucurie. Muncesc pana cand rochia creata in atelier starneste aceleasi emotii in clienta mea, iar finalul este unul fericit.” Luminita Ungureanu

 

lucru manual style up
Whatsapp