You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Rochiile facute la comanda. Pro sau contra?

Ai probat deja nenumărate rochii în speranța că o vei găsi pe cea perfectă? Ai găsit modelul căutat, însă nu are acel ceva care să te definească? Nu îți pierde speranța!

Știm cât de important este pentru tine să găsești acea rochie de mireasă în care să te simți unică, specială și tocmai de aceea îți propunem varianta unei rochii custom-made, care îți va aduce multe avantaje. Foarte multe viitoare mirese optează pentru această variantă, în dorința de a purta o rochie unică, originală.

Principalul avantaj este acela că rochia va fi realizată exact pe placul tău, pe măsurile tale. În acest mod îți poți pune în valoare trăsăturile. Un alt avantaj al rochiilor custom-made este acela că îți poți pune amprenta propriului stil asupra lor. Imaginația ta este în acest caz, limita.

Vei avea parte de consultanță din partea designer-ilor. Aceștia te pot ajuta să ai rochia mult visată și te vor pune în valoare folosind anumite croieli, materiale și trucuri doar de ei știute.

În cadrul ședințelor de probă, vei vedea exact cum rochia ta prinde contur, cum se definește. Atunci, în funcție de cum aceasta se așează pe corp, se va putea interveni cu modificările necesare.

Probabil că vei vrea ca decolteul să fie mai adânc sau mai plin, sau vei dori doar mai mult volum la fustă. Indiferent de ce dorință ai, trebuie să știi: la final, rochia va arăta exact așa cum ai visat-o

Contactează-ne și stabilește împreună cu noi data și locul în care dorești să ne vedem ( București sau Brașov ). În oricare dintre cele două locații, vei avea parte de același profesionalism. Vrem să îți auzim ideile și să le materializam în cel mai original mod posibil. Vrem ca tu să strălucești așa cum meriți!

Rochiile facute la comanda. Pro sau contra?
  • Share
Whatsapp