You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Generalitati

Site-ul www.style-up.ro si subdomeniile acestuia sunt proprietatea CREPODANT S.R.L., cu sediul in Strada Argintului 3, bloc 511, sc.B, ap.9, Brasov Romania, cod fiscal 30865020, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/1725/2012.

Inainte de a utiliza acest Site, va rugam sa cititi cu atentie continutul acestui document. Acesta reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a paginii si a tuturor materialelor informative continute.
Continutul site-ului poate fi accesat la adresa www.style-up.ro (incluzand paginile la care face link-uri).

Definitii:

Vanzator –  StyleUp

Cumparator – persoana fizica/persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda

Client – persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie (electronic, telefonic etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre CREPODANTS.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale etc.)

Site – domeniul www.style-up.ro si subdomeniile acestuia.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site

Bunuri – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului

Continut:

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/partener al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta
•    informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre Vanzator intr-o anumita perioada
•    date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia

Document – prezentele Termene si Conditii

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre CREPODANTS.R.L.. Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor, asa cum sunt precizate in descrierea acestora

 

1.    DOCUMENTE CONTRACTUALE

1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Imediat dupa finalizarea comenzii, clientul va primi pe adresa de e-mail furnizata ca data de contact, factura generata automat, fara o notificare in prealabil.

1.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

1.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

1.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

1.5. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom, preturile si rezervarile Bunurilor si Serviciilor sunt valabile 48 de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator. 

 

2.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricaruiClient/Cumparator.

2.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

2.3. Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acestaintr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.4. Preturile Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in LEIsi includ T.V.A.

2.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul (sectiunea Definitii), incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului.

3.2. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

3.3. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.4. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

4. COMANDA

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda, efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres (ramburs, card online). Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi.

4.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii, precum si ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil.

4.3. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului si trimise prin intermediul email-ului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.4.Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu,daca acesta este un produs de pe stoc,in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

4.5. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea contacta telefonic reprezentantul atelierului la numarul de telefon: 0742 693 341.

4.6. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

4.7. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

4.8. Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului in aceasta staresau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

4.9.Produsele executate si/sau debitate la comanda, respectand culorile, designul si dimensiunile date de client, nu pot fi returnate.Cu toate acestea, Clientul are dreptul de a solicita mici retusuri pentru aceste produse, in termen de 14 zile calendaristice si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare, prin contactarea telefonica sau pe email a Vanzatorului.

4.10. Returnarea produselor se va face printr-un curier door-to-door sau direct la showroom-ul Vanzatorului. Adresa de livrare a coletelor cu produse returnate este:Strada Argintului 3, bloc 511, sc.B, ap.9, Brasov Romania.

 

5. CONFIDENTIALITATE

5.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

5.2. Prin inscrierea in baza de date a Vanzatorului, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terte persoane, parteneri ai acestuia.

 

6. PUBLICITATE

6.1. In momentul in care, Clientul isi creeaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

6.2. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client poate fi modificata in orice moment. Renuntarea la primirea Newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

7. FACTURARE – PLATA

7.1. Preturile Bunurilor si ale Serviciilor afisate si comercializate in cadrul site-ului includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.

7.2. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

7.3. Modalitatile de plata acceptate pentru comenzile online sunt:
-  Ramburs
-  Card online
- Transfer bancar -Plata la showroom

7.4 Datele cardului de plata ale Clientului/Utilizatorului/Cumparatorului nu vor fi accesibile Vanzatorului si nici nu vor fi stocate de catre acesta sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocate a datelor de card este euplatesc.ro.

7.5 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole puternice.

 

8.  LIVRAREA BUNURILOR

8.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-doorprin TNT, sau in showroom, conform optiunii Clientului, in termen de 1-5zile lucratoare. Pentru a ne asigura ca ajung in siguranta la destinatie, produsele sunt ambalate corespunzator folosind cutii de protectiesi huse.

8.2. In cazul comenzilor cu optiunea de “ridicare din showroom”, ridicarea comenzilor se face in termen de 1-5zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. In aceasta perioada produsele sunt blocate in stoc. Daca in acest interval clientul nu ridica aceasta comanda din showroom, va fi contactat telefonic in vederea expedierii coletului prin curierat (cu adaugarea implicita a cheltuielilor de transport) sau in vederea anularii comenzii.

8.3. In cazul comenzilor cu optiunea “ridicare din showroom”, pentru care plata s-a efectuat online sau prin Ordin de Plata, pentru identificarea Cumparatorului se vor solicita: un act de identitate. ShowroomsStyleUp sunt prezente in Brasov (Str. Carpatilor nr. 21, Brasov) si Bucuresti (Str. Ion Mihalache nr. 20 ap.3)

8.4. Vanzatorul va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8.5. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si a Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

8.6. Livrarea produselor se face prin curierat rapidsau in showroom. Nu expediem colete prin Posta Romana.

8.7. Termenul de livrare a comenzilor de 1-5zile lucratoare. In cazul in care, din motive ce nu tin de Vanzator si sunt considerate exceptionale (zile nelucratoare, perioade foarte aglomerate – de tipul Black Friday – sau conditii meteorologice nefavorabile, care nu permit realizarea transportului in bune conditii), firma de curierat depaseste termenul de livrare, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru acest lucru.

8.8. Costuri de livrare:
- gratuita pentru comenzi ce depasesc 650 de lei
- pentru comenzi mai mici de 650 lei, costul transportului se calculeaza automat in formularul de comanda, dupa ce ati adaugat produsele si localitatea de destinatie.

 

9. GARANTII

9.1. Produsele executate la comanda nu pot fi returnate, dar includ gratuit eventualele finisaje si retusuri.

9.2. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru erori de masurare ale clientelor. Pentru a fi sigura sa dimensiunile sunt cele potrivite, ne puteti suna pentru stabilirea unei sedinte online de consultatie.

9.3. Vanzatorul face toate eforturile in a furniza imagini si informatii corecte despre produse. Este posibil, ca uneori, sa apara erori sau mici diferente de nuanta in ceea ce priveste aspectul produselor. Aceste diferente de nuanta sunt datorate setarilor dispozitivelor pe care sunt vizualizate produsele. Toate imaginile sunt realizate de echipa StyleUp.

Nuantele reale ale produselor pot sa difere putin fata de imagini. Aceasta situatie este cauzata de mai multi factori:
 - luminii in care au fost facute pozele si perceptiei usor diferite a culorii de catre aparatul foto
 - setarilor de rezolutie a dispozitivului pe care vizualizati pozele - telefon, laptop, tableta, PC.

 

10. CONDITII DE DEPOZITARESI INTRETINERE

10.1 Fiecare produs are prevazut pe eticheta lui modalitatea de intretinere si curatare.

 

11. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

11.1. Scrierea de Review-urise poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

11.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

11.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Reviewin sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

–    sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.:fashion)

–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

–    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile;

–    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

–     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

–    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri care sa contina materiale de natura publicitara;

–     sa nu utilizeze Review-ul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

11.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

11.5. Cand un Review este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

11.6. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie optiunile de contact de pe pagina https://www.style-up.ro/contact. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 

12. RASPUNDERE

12.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale, conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.
Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul, Utilizatorul sau Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul, Utilizatorul sau Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

13.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Client.

13.2. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si a Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Clientului/Cumparatorului.

13.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 0008846, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator.

13.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

13.5. De asemenea, Vanzatorul poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si a Serviciilor, asiguratori.

13.6. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

14. FORTA MAJORA

14.1. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.
Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti sau Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Iasi.

 

16. DECLARATIE DE CONFORMITATE

Vanzatorul asigura, declara si garanteaza pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din HG nr. 1022 / 2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsule comercializate nu pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului.

Whatsapp
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.