You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Ramanem alaturi de voi online pe toata perioada pandemiei Covid19

In aceasta perioada trecem cu totii prin situatii nemaiintalnite si cu care nu credeam ca ne vom confrunta vreodata.

Dar in aceste momente trebuie sa avem grija unii de altii, sa nu ne pierdem speranta si sa ridicam moralul unul altuia. Aceasta perioada neagra va trece si noi vom sarbatori impreuna ca am reusit si vom fi mai puternici.

Dragele noastre mirese, si nu numai, vrem sa va informam ca toate comenzile voastre sunt in lucru si va vom livra la timp rochiile. Pentru voi, viitoare mirese, mame, soacre, bunici, designerii Style Up sunt alaturi de voi in mediul online. Impreuna putem creiona si alege modelul mult dorit. Acum avem tot timpul din lume, nu?

Puteti stabili intalniri cu desingerii nostri si prin videocall (skype, whatsapp sau FB messenger ) asa ca nu ezitati sa ne scrieti pe email: contact@style-up.rointr-un mesaj privat pe Facebook sau Instagram. De asemenea, oricand ne puteti si suna la numarul de telefon: 0742 693 341. 

Vrem sa va multumim pentru curajul si rabdarea de care dati dovada in aceste vremuri dificile. Impreuna vom merge mai departe. Si nu uitati, dupa orice furtuna se arata soarele!

Ramanem alaturi de voi online pe toata perioada pandemiei Covid19
  • Share
Whatsapp