Despre noi

COLECTII BY STYLE UP

Colectiile noastre sunt marcate de rafinament si stil, fiecare rochie fiind realizata manual, din tesaturi pretioase si aliniate cu cele mai recente si pregnante tendinte ale sezonului.

Echipa Style Up va sta la dispozitie in tot procesul alegerii tinutei perfecte, indiferent de evenimentul la care participati! De la alegerea materialelor, accesoriilor si siluetei care vi se potriveste cel mai bine, profesionistii nostri sunt dedicati intru totul dumneavoastra!

Frumusetea vine din interior, insa stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti o prezenta distinsa, inedita si care sa va faca sa radiati!

Alegerea unui material si al unui model de tinuta care sa indeplineasca toate criteriile – buget alocat, tipul de eveniment, stilul dumneavoastra dar si tendintele in moda nu este deloc o sarcina usoara. De aceea, va suntem alaturi la fiecare pas, pana la rezultatul final: o tinuta stilata, sofisticata si originala!


ROCHII LA COMANDA

Realizam rochii la comanda pentru orice tip de eveniment, silueta sau gusturi, in timp record si exclusiv cu materiale de top. Design-ul, precum si finisajele sunt agreate cu clientul.

Cream rochii de seara, rochii de mireasa si tinute minunate, în culori pastel din voaluri de matase diafane, dar şi tonuri vibrante, puternice, din dantele cu fir de matase sau matasuri satinate. Toate tinutele croite de maestrii atelierului nostru se disting prin calitatea materialelor si prin croiul gandit in particular pentru fiecare client, indiferent ca este vorba de o rochie de seara, o tinuta de zi sau o rochie de mireasa!

Procesul de creatie vine din inspiratia pe care ne-o aduc personalitatea si stilul dumneavoastra, completate de finetea, simplitatea si rafinamentul materialelor. Toate acestea sunt redate in schite ce mai apoi prind contur in atelierul nostru, unde sunt desavarsite cu croiuri, drapaje, aplicatii si accesorii asortate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.